Blogger: Kaktusser og marmor er altid godt

30.04.15.02

Politiken TVs nye serie, #nofilter, tager dig med ind i bloggernes ufiltrerede hverdag.

700.000 danskere er på Instagram. Blandt dem findes bloggere, der har gjort det til en livsstil og levevej at tegne et glansbillede af deres liv på de sociale medier. Mange unge ønsker at gøre dem kunsten efter, men bliver stressede i jagten på likes, kommentarer og følgere.

Men er tilværelsen som blogger egentlig så perfekt, som de får den til at fremstå? I #nofilter giver bloggerne et ærligt indblik i, hvordan det er at lægge hele sit liv til offentligt skue på de sociale medier, samtidig med at skulle tackle de hverdagsudfordringer, der følger med det at være ung.

I første episode af #nofilter møder vi Michael Schmidt fra bloggen Dansk Mode. Michael har netop vundet prisen som årets mandlige modeblog ved Modeblogprisen 2015 og er en del af Danmarks absolutte bloggerelite. Men med de mange likes og komplimenter følger også usikkerhed og tvivl. Michael lægger billeder op af sig selv på sin blog og Instagram-profil flere gange om ugen, men i virkeligheden kan han slet ikke lide at få taget billeder og synes han ser tyk, dum eller grim ud på de fleste af dem. Derudover er det også hårdt arbejde, når der for eksempel skal tages et billede af et par nye solbriller i det lille hjem på Nørrebro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *