2. formidlingsprodukt – Emil, Simon og Kristoffer

Konkurrence: Vind billetter til CPH:DOX 2018

Vil du vinde billetter til CPH:DOX 2018? Den femtende udgave af festivalen er lige om hjørnet, og i denne omgang vises der over 100 film i København over 10 dage. Med så mange film, temaer og arrangementer kan det være et mysterium at finde ud af, hvad man gerne vil se. Hvor skal man starte i programmet, og hvor skal man ende? Er man til sport eller politik? Kultur eller tredjeverdenslande?

I mysteriets ånd har CPH:DOX lavet en konkurrence, hvor du kan gå på opdagelse i programmet og finde spor til at gætte filmene i nedenstående video. Videoen refererer til tre film i programmet CPH:DOX 2018, og vinderen får billetter til de gættede film. Send dine tre bud til cphdox@info.dk. Vinderen findes ved lodtrækning blandt de korrekte svar.

CPH:DOX er en af verdens største dokumentarfilmfestivaler. Filmfestivalen blev grundlagt i 2003 og havde i 2017 omkring 100.000 besøgende. Programmet favner alt fra smalle værker af unge talenter til film af store internationale dokumentarister. Foruden filmvisninger byder festivalen også på talks og events, audiovisuelle koncerter, kunstudstillinger og meget andet. Dyk ned i det fulde program her.

 

 

Målrettet strategibeskrivelse:

  • Kampagne fra CPH:DOX for at engagere de brugere/publikum, som allerede følger deres Facebookside og muligvis regner med at tage til festivalen i forvejen.
  • Opslag på Facebook med uploadet video, kort beskrivelse af konkurrencen og link til ovenstående artikel. Udkast (selvfølgelig skal opslaget i virkeligheden komme fra CPHDOX’s egen Facebookprofil)

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.