Jeg skal holde storbyferie i London – hvad skal jeg opleve?

Et lille udsnit af London
London er en by fyldt med seværdigheder..

Man kan vist roligt sige, at London byder på lidt af hvert, når du som turist skal udforske byen. Der er både de helt klassiske seværdigheder, og nogle nyere attraktioner til din storbyferie.

Skønne grønne omgivelser

Er du til grønne omgivelser og et rigt dyreliv, kommer du ikke udenom Hyde Park. Her kan du slentre en tur i den flotte natur. Er du heldig (og har medbragt nødder) kan du også fodre parkens søde egeren.

Hyde Park
Så skal der shoppes 

Lige for foden af Hyde Park er der masser af muligheder for shopping – og på en storbyferie i London kommer du ikke udenom Oxford Street. Her finder man alt hvad hjertet begærer, og du er garanteret at vende hjem med fyldte shopping poser.

Oxford Street
Selfie-tid

Skal man også have nogle sjove billeder med hjem fra sin storbyferie i London, fortjener voksmuseet Madame Tussauds et besøg. Her er du garanteret selfies med alle dine idoler.

Voksmuseet “Madame Tussauds”
Klassisk sightseeing 

Ønsker man noget lidt mere klassisk sightseeing inden man vender hjem, er London Eye altid et hit. Her kan du slentre langs Themsen, og det kan kombineres med et smut forbi Big Ben, der ligger meget tæt ved.

London Eye og Big Ben

Denne oplevelse kan sluttes af med en omgang afternoon tea på en af de mange små cafeer, inden turen går hjem igen.

Læs mere her: http://london.dk/sightseeing-london/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *