Asbjørn – formidlingsprodukt 1

Gamingfællesskaber udvikler unge mennesker

 

At spille computer kan udvikle unge mennesker.

 

Det er positivt, at det flere og flere spiller computer sammmen. Gamingfællesskaber udvikler unge mennesker, så de er bedre rustet til fremtiden.

Flere og flere steder i landet bliver det muligt for unge mennesker at indgå i gamingfællesskaber. Selvom nogle forældre måske rynker på næsen, af de unges brug af computerspil, så skal de ikke være nervøse.

 

Jonas Højgaard, der til dagligt træner unge mennesker i computerspil gennem virksomheden TrainE, kommer her med tre bud på, hvordan gamingfællesskaber udvikler unge mennesker.

 

  • Gamingfællesskaber udvikler unge mennesker, fordi de bliver bedre til at kommunikere klart og tydeligt. Både på engelsk og på dansk.

 

  • Ved at indgå i et gamingfællesskab, udvikler unge mennesker en bedre forståelse for andre mennesker, da alle har forskellige tilgange til at game. Dermed bliver unge mennesker bedre til at acceptere andres forskelligheder, som de vil møde gennem hele livet.

 

  • At være med i gamingfællesskaber udvikler unge mennesker, fordi de hele tiden bliver udfordret af hinanden. Disse udfordringer styrker også de unge mennesker, så de bliver bedre til at tackle de udfordringer, der vil komme i voksenlivet.

 

Hvis du stadig ikke overbevidst om, at gamingfælleskaber udvikler unge mennesker? Så kan du her læse nogle andre råd til, hvordan forældre kan håndtere, at de unge spiller computer.

 

Fordele ved gamingfællesskaber

Bedre kommunikationsegenskaber - Bedre forståelse for andre mennesker - Bedre til at tackle udfordringer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.