Nye regler fra Uddannelses- og Forskningsministeriet: derfor indfører KU nye specialefrister

KU indfører nye specialefrister for studerende som skal begynde speciale i efteråret 2018 eller senere. De nye regler skyldes ændring fra Forsknings- og Uddannelsesministeriet.

Nye specialefrister på KU

De nye specialefrister for KU træder i kræft per 1. februar 2018 og vil gælde for alle studerende, som skal skrive speciale i efteråret 2018 eller senere.

Det er særlig vigtigt for dig, som er på 1. eller 2. semester af din kandidatuddannelse, at du orienterer dig om de nye frister.

Hvornår er de nye specialefrister?

Hvis du skal skrive speciale i efteråret begynder du d. 30.06. Hvis du skriver i foråret, skal du begynde d. 30.11. Vi er klar over, at det for nogen studerende vil betyde, at der vil ske et overlap mellem eksaminer og undervisning. Det vil de enkelte fakulteter, inden for mulighedernes rammer, forsøge at tage højde for.

Er du studerende på en humanistisk kandidatuddannelse og skal du skrive speciale i efteråret 2018, kan du læse mere her: Skal du skrive speciale i efteråret 2018? Vær opmærksom på disse frister. 

Find flere informationer

Du finder alle informationer om de nye specialefrister på din uddannelsesside under uddannelsens forløb og derefter specialet. Vi har lavet en oversigt over dit specialeforløb. Her kan se hvilke frister, du skal være opmærksom på undervejs. For eksempel hvornår du skal tilmelde din specialekontrakt og procesplan.  Skriver du i efteråret er d. 1 juni og 1. november, hvis du skriver i foråret.

6 måneder til at skrive speciale

Vi har valgt, at du som studerende, stadig har 6 måneder til at skrive dit speciale. Et godt speciale materialiserer sig ikke ud af den blå luft, og vi vurderer, at 6 måneder er den optimale skriveperiode for studerende på KU.

Spørgsmål

Sidder du inde med spørgsmål til dit studieforløb og specialeproces, så kontakt endelig studievejledningen på dit studie. Du finder kontaktinformationerne i højre side på din uddannelsesside.

For mere information om KU’s nye specialefrister, kan du læse Uniavisens artikel: Specialefrister rykkes en måned frem

Disclaimer

Dette er et eksamensprojekt af Johanne og Lea. Leder du efter de officielle informationer fra Københavns Universitet kan du finde dem på din uddannelsesside på KUnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *