Nomi. 1. formidlingsprodukt

Emmelie De Forest: Vikingen skal brage mere igennem

Den tidligere Eurovision-vinder er vild med Rasmussens vindersang ‘Higher Ground’ – men hvis vi skal vinde Eurovision, skal der mere knald på.

‘Only Teardrops’-sangerinden Emmelie De Forest var ikke i tvivl om, at Rasmussen med sin Vikinge-sang ‘Higher Ground’, ville vinde det danske Grand Prix:

– Jeg forstår godt, at han vandt. Vikinger er jo mega populære, og det er noget, man vil lægge mærke til til i det internationale Grand prix, fordi det er specielt og en del af vores historie, lyder der fra De Forest.

Men hvis vi skal gå hen og gentage hendes vinder-succes i Eurovision, skal der ændres på væsentlige ting i sangen, mener hun.

Et fesent vikingekor

Ifølge De Forest skal der ændres drastisk på den måde sangen er mixet på, hvis vi skal gøre os nogen forhåbninger om en flot plads til Eurovision:

– Sangen er produceret super godt, men det er super ærgeligt, at den er meget lav. Rasmussen er god og har meget karisma, men hvis ikke det vikingekor er højere, er det lidt fesent. Hele mixet skal bare brage meget mere igennem!

Noget tyder dog på, at der kommer andre boller på Grand Prix-suppen til Eurovision, da Rasmussen allerede har hørt De Forest’ kritik:

– Jeg ved, han har hørt mit feedback, så de kommer til at ændre på sangen til Eurovision. Hvis det bliver fedt, så er jeg sikker på, at vi nok skal klare os virkelig godt, lyder det optimistisk fra den garvede Grand prix-sangerinde og sangskriver.

Finalen i Eurovision løber af stablen lørdag d. 12. maj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *