Josephine – 1. formidlingsprodukt

Nye tider i Hollywood

Af Josephine Dahl Christensen

Efter et noget turbulent år i Hollywood med den stadigt verserende #MeToo-bevægelse, er alles øjne nu rettet mod det absolutte højdepunkt i byen: The Academy Awards – eller oscaruddelingen om man vil.

Lavbudgetfilm overrasker
Det er 90. gang den prestigiøse Oscar-statuette uddeles, og noget tyder på, at der er ved at ske en ændring i, hvilke film der nomineres. Som oftest ser man de helt store og dyre blockbusters blive nomineret til eksempelvis “Bedste film”, men i år er lavbudgetfilmen, “Get Out” overraskende nok også blevet nomineret i denne kategori. Eller måske er det ikke så overraskende endda. Filmen har nemlig modtaget massevis af flotte anmeldelser, og med rette. Den er nemlig både relevant og nytænkende og må siges at være et friskt pust i Oscar-sammenhænge. Med i alt fire nomineringer bliver det spændende at se, om Get Out løber af med en eller flere statuetter, når showet løber af stablen søndag den 4. marts.

#Oscar2018

Get Out er nomineret i følgende kategorier: Bedste film, Bedste mandlige hovedrolle, Bedste instruktør og Bedste originale manuskript.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.